Update: Vermist Jan (81) Amsterdam-Zuid

Update; Jan is in goede gezondheid teruggevonden.
Bedankt voor het delen

De 81-jarige Jan

    is sinds het einde van de middag vermist. Hij vertrok rond 16.00 uur vanaf de Veluwelaan in Amsterdam-Zuid en sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor. Wij maken ons zorgen om de vermissing: Jan is dementerend en heeft dringend zijn medicatie nodig. Het zou kunnen dat Jan richting Naarden is vertrokken, maar dat staat niet vast. Wij roepen dus iedereen in Amsterdam en omgeving op om naar Jan uit te kijken. Jan heeft achterover gekamd grijs haar met een slag, draagt een blauw fleecejack (accenten in het turquoise bij de rits en kraag) en een spijkerbroek. Verder is Jan in bezit van een rollator. Zie je Jan ergens? Neem dan contact op via 0900-8844. Is er dringend politie nodig? Dan kan 112 gebeld worden.

    Tekst: Politie Amsterdam