Handhaving, politie en Marechaussee beëindigen groot illegaal feest

15/11

Foto: politie

De politie heeft afgelopen nacht in Nieuw Vennep met assistentie van Handhaving en de koninklijke Marechaussee een einde gemaakt aan een groot illegaal feest. Op het feest in een tent waren zo een 80 personen op af gekomen. De feestvierders waren tussen de 40 en 50 jaar.

Het feest was georganiseerd door een 51-jarige man en een 49-jarige vrouw uit Nieuw Vennep. De tent stond in een weiland achter een woning en was afgesloten met een hekwerk. Toen het duidelijk werd dat agenten rondom het terrein stonden wilde feestgangers er snel vandoor gaan. Door het hekwerk kon men niet snel wegkomen, hierdoor kon tegen iedereen een proces-verbaal opgemaakt worden. Door de bekeuring die men gaat ontvangen per post werd de sfeer grimmig. De Marechaussee en de politie uit Lisse boden assistentie.