15-jarige Danny uit Groningen vermist (update)

Update:
De politie meldt dat Danny terecht is. Dank allen voor uw hulp.

Vermist sinds 12-10 vanuit Groningen de 15-jarige Danny Sandford.

Op maandag 12 oktober 2020, is Danny Sandford vertrokken vanaf Groningen naar een vriend in Hoogeveen. Hij moest om 18.00 uur terug zijn voor het eten, maar kwam niet terug. Moeder heeft tot vrijdag 23 oktober 2020 dagelijks contact met haar zoon Danny gehad via de WhatsApp. Vanaf 23 oktober 2020 om 21.16 uur is Danny voor het laatst online geweest op WhatsApp. Sinds dat moment is er geen enkel contact meer met Danny geweest. De laatste plek waar Danny zich heeft bevonden is in de buurt van Hilversum. Onbekend waar Danny zich nu bevind en in welke toestand. De familie maakt zich ernstig zorgen.

Voornaam:Danny
Naam:Sandford
Postuur: Normaal
Huidskleur: Blank
Brildragend: Nee
Tatoeage: Ja, op de binnenzijde van de onderarm een datum in romeinse cijfers
Sieraden: Zilvere (zegel) ring
Geboortedatum:27-10-2004
Huidige leeftijd:15
Lengte:195 cm
Haarkleur:Donkerbruin
Oogkleur:Blauw
Geslacht:Man

Vragen
Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.