3 jarige Jaylano en moeder vermist vanuit Heerenveen (update)

Update:
De politie meldt dat de vermissing niet meer actueel is.

Zeer urgent: Vermist sinds 17-9 vanuit Heereveen de 3-jarige Jaylano en zijn moeder

Minderjarige is samen met zijn moeder Evelien Kingma vermist. De auto die zij mogelijk gebruikte is bij een tankstation aan de A28 (Hoogeveen-Meppel) teruggevonden. Er is grote zorg over zowel kind als moeder.

Minderjarige is samen met zijn moeder Evelien Kingma vermist. De auto die zij mogelijk gebruikte is bij een tankstation aan de A28 (Hoogeveen-Meppel) teruggevonden. Er is grote zorg over zowel kind als moeder.

Geboortedatum: 22-12-2016
Huidige leeftijd: 3
Geslacht: Man

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.
Zaaknummer: 2020257686