15-jarige Amy uit Nijmegen vermist (update)

Update:

Amy is weer terecht. Dank allen voor uw hulp.

Vermist sinds 18-8 vanuit Nijmegen de 15-jarige Amy. De zorgen bij de politie en familie zijn groot.

Sinds dinsdag 18 augustus 2020 omstreeks 09:00 uur is Amy (15 jaar) vermist. Zij woont in Nijmegen maar is vanuit Huissen weggefietst. Zij had tegen haar familie gezegd dat ze naar Arnhem ging. Echter is zij daar nooit aangekomen.

Amy fietste op een witte fiets (model onbekend). Amy is 1.79 meter lang en heeft een normaal postuur met zwart geverfde haren. Op het moment dat ze vertrok droeg zij een korte zwarte Nike trui, lichte kleur Nike schoenen. Ook droeg zij een tasje met hierin haar telefoon en oplader.

Als u Amy heeft gezien of weet waar ze mogelijk verblijft, dan kunt u contact opnemen met de Politie via 0900-8844 . Vermeld hierbij het registratienummer: 2020391351