19-jarige Xiao-Li de Waard vanuit Bergen (NH) vermist (update)

Update:
Xiao- Li is terecht. Dank allen voor uw hulp.

Vermist sinds 19-6 vanuit Bergen (NH) de 19-jarige Xiao-Li de Waard.

Xiao-Li is na discussie lopend van huis weggegaan vanuit Bergen. Zij is naar onbekende bestemming vertrokken. Xiao is 19 jaar, heeft aziatische uiterlijk, heeft een tenger postuur, is 1.62 meter lang, heeft zwart schouderlang haar wat meestal los zit. Zi j draagt meestal een goudkleurige bril.

Omschrijving
Zij droeg bij vertrek een wit-blauw gestreept shirt met korte mouwen met ana de voorzijde een vage rode afdruk. Verder droeg zij een donkerblauwe spijkerbroek met hieronder zwarte Villa schoenen met witte zool.

Naam: Xiao-Li de Waard
Geboortedatum: 19-02-2001
Huidige leeftijd: 19
Lengte: 162 cm
Haarkleur: Zwart schouderlang
Oogkleur: Donker
Geslacht: Vrouw

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.
Zaaknummer:2020126414