20-jarige Joeri Laadstra vanuit Lelystad vermist (update info)

17/05

Foto: politie

Vermist sinds 14- vanuit Lelystad de 20-jarige Joeri Laadstra. De politie is met spoed op zoek naar Joeri omdat hij medicatie nodig heeft.

Joeri is voor het laatst gezien in Lelystad

Naam: Joeri Laadstra
Geboortedatum: 28-04-2000

Heeft u Joeri gezien neem dan contact op met de politie in Lelystad via 0900-8844.

Extra informatie vanuit familie:

Joeri is voor de wet volwassen dit klopt maar mijn zoon is vermist sinds donderdag enige wat wij weten is dat hij in Lelystad zou zijn (geweest) hij zou vanmorgen in slechte toestand op de trein zijn gezet in Lelystad om precies te zijn 9.50 en 10.24 aan te komen in Zwolle. Daar zou vertrek plaatsvinden via spoor 14 met een aankomst op 11.40 op spoor 3 in Meppel. Vanaf Meppel dan 11.11 vertrek vanaf spoor 1 waarna hij om 11.57 aan zou moeten komen in Leeuwarden waar hij afgesproken had, hier is hij nooit aangekomen.

Joeri kamt met hartfalen en epilepsie en is afhankelijk van medicatie.Joeri is beïnvloedbaar en hulpbehoevend en kan zelf geen gezonde keuzes maken, tevens heeft hij dringend medische zorg nodig. Een aanval kan aflopen met de dood, omdat hij geen medicatie en noodmedicatie heeft en hij geen telefoon heeft en ook niet beschikt over een pinpas. Joeri is voor het laatste gezien op de jol 27 in Lelystad dit is van het leger des Heils .

De familie heeft zelf geen enkel contact gehad en dit is informatie die zij hebben verkregen, de zorgen zijn groot. Joeri droeg een zwarte broek met zwarte schoenen hij heeft bakkebaarden en zijn haar is warrig en opvallende inhammen, mocht iemand joeri zien bel dan 112 zodat hij kan overgedragen worden aan de juiste mensen.