Ruim 100 personen overtreden coronaregels op woonwagenkamp

Vrijdagavond heeft de politie groots ingegrepen toen een groep van ruim honderd personen zich verzamelde op een woonwagenkamp aan de Laan van Zodiak in Apeldoorn. De politie heeft hierbij ook de politiejelikopter ingezet.

Er kwamen meldingen vanuit de buurt over geluidsoverlast wat kwam vanaf het woonwagenkamp. Politie ging met behoorlijk wat eenheden ter plaatse. Op het kamp troffen de agenten een grote groep aan welke zich niet aan de coronamaatregelen hielden laat de politie weten.

De reden van de samenscholing is onbekend. De politie heeft gewaarschuwd en gehandhaafd. De groep gaf uiteindelijk gehoor om zich aan de maatregelen te houden. De overtreders die zich na waarschuwingen niet hielden aan de richtlijnen en bekend zijn ontvangen een boete.