Chillende Jeugd op de vlucht voor politie, maar helaas alles achtergelaten

12/04

Foto: politie

12/04

Foto: politie

12/04

Foto: politie

De politie heeft behoorlijk wat spullen erbij sinds gister een groep jeugd er met grote haast vandoor ging. De jeugd zat te chillen op de Flevolaan in Huizen.

De jongeren zaten bij elkaar aan het bier zonder de corona maatregelen in acht te nemen en toen ze agenten zagen gingen ze als een speer ervandoor om niet bekeurd te worden. Helaas voor hen heeft de politie nu een aantal troeven in handen want deze “slimme jongeren” vergaten hierbij nogal wat spullen mee te nemen meldt de politie op Facebook.

Zo heeft de politie hun fietsen, huissleutels, jassen en nog veel meer spulletjes die de vluchtende jeugd had achtergelaten toen ze in alle haast ervandoor gingen. De spullen kunnen op vertoon van een legitimatiebewijs opgehaald worden aan het bureau in Naarden melden de agenten op Facebook. Als de fietsen en andere spullen niet worden opgehaald wordt het overgedragen aan de gemeente als gevonden voorwerpen.

Lees ook:

Politieauto’s vernield bij melding samenscholing jeugd