Nu speciale advertentie tarieven om elkaar te helpen tijdens de coronacrisis

05/04

Foto: Pixabay

Het coronavirus houdt ons allen in de greep en zo ook ZZP’ers en bedrijven. Binnen 112Nieuwsgroep merken wij ook terugloop in inkomsten, maar moeten we wel opschalen omdat er nu steeds meer bezoekers komen. Reden voor ons om een plan te maken waarbij zowel de ZZP’ers, ondernemers en wij mee geholpen zijn, immers moeten we het samen doen!

Wij hebben landelijk 150 lokale websites waar dagelijks redactieleden, fotografen of automatische systemen op actief zijn. Wij hebben besloten om een speciaal adverteer tarief te maken voor alle ondernemers die nu en in de toekomst extra aandacht kunnen gebruiken. Wij gaan een zeer voordelig tarief hanteren en dat doen we niet alleen nu tijdens een aantal lastige maanden, nee de tarieven gaan gelden voor één jaar lang adverteren.

Buiten dat je nu voordelig een advertentieplaats 300×150 kan afnemen voor één jaar meldden wij ook jouw bedrijf op social media, zodat onze volgers weten dat we elkaar steunen in deze moeilijke tijd.

De prijzen die we nu in deze coronacrisis tijdelijk gaan hanteren variëren tussen de € 75 en € 125 ex btw om één heel jaar te adverteren op de website in jouw gewenste plaats. Het is ook mogelijk om in een grotere regio en zelfs landelijk te adverteren. Hier zijn ook speciale prijzen voor. Landelijk adverteren op alle 150 websites kan per maand. Vul hieronder het formulier in voor meer informatie en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.