Politie maakt einde aan ‘schijt aan corona feest’; één aanhouding

04/04

Foto: Pixabay Ira Lee

De politie heeft vrijdagavond 3 april rond 22:00 een eind gemaakt aan een ‘schijt aan corona feest’. In het pand aan de Hanzestraat in Borne klonk muziek en werd alcoholhoudende drank genuttigd meldt de politie.

Na de komst van de politie zijn een aantal personen als een speer ervandoor gegaan en weggerend. Bij controle bleek dat een van hen zich niet kon identificeren. Hij is aangehouden inzake de wet ID. De omstandigheden zijn doorgegeven aan de gemeente Borne. Zij gaan dit verder af handelen en consequenties hieraan hangen.

De politie benadrukt nogmaals dat gezien het coronavirus je moet houden aan de richtlijnen van het RIVM.

Lees ook:

Jongeren hebben schijt aan coronavirus

Volg ons landelijk Facebookkanaal en blijf op de hoogte van nieuws uit het hele land.