IC met patiëntentransport coronavirus staat stil met pech

Landelijk – Tijdens het transport van coronapatiënten vanuit Heerlen naar Groningen is een vervelend probleem ontstaan. De bus die zes IC patiënten vervoerd is komen te staan met pech.

De bus met patiënten aan boord staat stil bij afrit Vlierlingsbeek. Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt om bijstand te verlenen. De bus is met de patiënten erin weggesleept naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Hier zijn patiënten gecontroleerd en uiteindelijk werd er besloten om de bus door te slepen naar het ziekenhuis in Groningen. Rond 20:45 ging de bus weer op weg van Nijmegen naar het UMCG in Groningen. De patiënten zijn in Nijmegen niet de bus uit geweest.

Klik hier om ons landelijke Facebookpagina te volgen en op de hoogte te blijven van nieuws uit heel Nederland en nieuws over corona