Landelijk opsporing naar Youssef Ben Hamou

Nederland – De politie heeft Youssef Ben Hamou op de Nationale Opsporingslijst gezet. Hij wordt gezocht omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij een dodelijke schietpartij op 21 december 2019 in een appartement in het centrum van Almere.

De dodelijke schietpartij op 21 december 2019 in een appartement in het centrum van Almere, betrof vermoedelijk een drugsdeal die uit de hand liep. De politie gaat ervan uit dat er twee daders waren en heeft inmiddels één verdachte aangehouden, een man van 20 uit Amsterdam.

De tweede verdachte Youssef Ben Hamou, is nog altijd voortvluchtig.

Youssef Ben Hamou is geoefend vechtsporter en vuurwapengevaarlijk.

Geboortedatum: 8 oktober 1994
Lengte:1.74
Geslacht: Man
Lengte: 1.74
Gelaatskleur: Bleek
Postuur: Tenger
Gelaatsvorm: Bol/rond/breed/uitstekende adamsappel
Haarbijzonderheden: Zwart
Schoenmaat: 42

Vragen

Heeft u Youssef Ben Hamou gezien of heeft u een vermoeden waar hij nu verblijft, meldt u dat dan. Benader hem niet zelf, maar neem wanneer u hem ziet contact op met de politie. Het onderzoeksteam is bereikbaar via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar (+31)79-345 9 876. Spreekt u liever met iemand van het Team Criminele Inlichtingen, dan kunt u bellen met nummer (+31)79-345 8 999.