17-jarige Rachel vanuit Amsterdam vermist

Vermist sinds 8-12 vanuit Amsterdam de 17-jarige Rachel.

Rachel is op 8 december vermist toen zij een afspraak had op eerste Constantijn Huygensstraat te Amsterdam. Zij heeft een netwerk in Amsterdam Zuidoost en binnen de Ecuatoriaanse gemeenschap in Amsterdam.

Zwart stijl lang haar tot over haar schouders, getinte huidskleur (Ecuatoriaanse afkomst), normaal postuur, lichtblauwe spijkerbroek, opvallende reflecterende grijze jas tot op haar heupen, witte gympen, kleine zwarte handtas met daarin make-up.

Naam: Rachel de la Torre Hernandez
Geboortedatum: 16-02-2002
Huidige leeftijd: 17
Lengte: 168cm
Haarkleur: zwart
Oogkleur: bruin
Geslacht: vrouw

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.
Zaaknummer: 2019258811