23-jarige Max Meijer vermist (update)

Update:
Het lichaam van Max is gevonden in het water aan de Waagnatie in de haven van Antwerpen. Het onderzoek naar de omstandigheden loopt verder. Momenteel zijn er geen aanwijzingen voor kwade opzet meldt het OM. Wij wensen alle nabestaanden heel veel sterkte toe.

Vermist sinds 8-12 de 23-jarige Ossendrechter Max Meijer. Max is voor het laatst gezien in Antwerper.

Is met vrienden in Antwerpen gaan stappen. Na het stappen zijn zij nog wat gaan eten. Max was eerder klaar met eten dan de vriend met wie hij ging eten en zei dat hij alvast naar de, in de buurt staande, auto zou lopen om een sigaret te roken. Toen de vriend korte tijd later bij de auto kwam, was Max daar niet. Na een paar uur gewacht te hebben, is de vriend naar huis gegaan met een taxi. Van Max ontbreekt sindsdien ieder spoor

Kleding:
Blauwe spijkerbroek, beige/lichte Nikes suede/leer, beige jack Canadian Goose met capuchon .
Tenger postuur

Geboortedatum: 23-07-1996
Huidige leeftijd: 23
Lengte: 172 cm
Haarkleur: Donker
Oogkleur: Bruin
Geslacht: Man

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.
Zaaknummer: 2019295834