51-jarige Karin Heemskerk vanuit Leiden vermist

Urgent: Vermist sinds 27-10 vanuit Leiden de 51-jarige Karin Heemskerk.

De politie maakt zich ernstige zorgen en is op zoek naar informatie die kan leiden naar informatie over deze vermissing. Mevrouw Heemskerk zou zondagavond 27 oktober 2019 in het Alrijne ziekenhuis in Leiderdorp zijn geweest, waar betaald is bij de Q-park met de pinpas van mevrouw Heemskerk.

Daarna zou zij terug zijn gegaan naar woning aan het Jeltje de Bosch Kemperpad in Leiden, waar zij rond 22.00 uur a 22.30 uur thuis zou zijn gekomen. Omstreeks 23.45 uur heeft zij haar woning verlaten en hierna ontbreekt ieder spoor. Ze zou mogelijk zijn vetrokken met haar auto, een zwarte Toyota Aygo voorzien van opvallende witte strepen.

Welke informatie heeft u, die zou kunnen helpen in deze zaak? Heeft u zondag 27 oktober 2019 , daarvoor of daarna, iets gezien of gehoord wat te maken zou kunnen hebben met deze vermissing? Heeft u de auto, of mevrouw gezien op 27 oktober 2019 of daarna? Wat kan u verder vertellen over deze mevrouw of haar auto? Neem dan contact op met de politie.

Her signalement van mevrouw;

VROUW HUIDSKLEUR: BLANK
LEEFTIJD: 51 JR LENGTE (CM): 1.68 POSTUUR: NORMAAL
HAARKLEUR EN LENGTE: BRUIN – HALF LANG KLEDING: BLAUWE
JURK MET BLOEMETJES EN EEN ZWARTE JAS

Bijgevoegd foto van mevrouw, haar auto en de jas, die zij droeg.