26-jarige Mohammed uit Rotterdam vermist

Vermist sinds 16-6 vanuit Rotterdam de 26-jarige Mohammed.

De moeder van de 26-jarige Mohamed uit Rotterdam meldde zondag 16 juni bij de politie dat zij al een paar dagen geen contact kreeg met haar zoon. De politie stelde een onderzoek in. Omdat een misdrijf niet kan worden uitgesloten, is een opsporingsteam opgestart.

Mohamed is vrijdag 14 juni voor het laatst gezien om 13.00 uur door zijn moeder in de wijk IJsselmonde in Rotterdam-Zuid. Sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor. Zijn familie maakt zich ernstige zorgen. Mogelijk had hij ‘s middags een afspraak in Den Haag. Maar met wie die afspraak was en of die afspraak is doorgegaan, is onbekend.

Mohamed heeft vermoedelijk gebruik gemaakt van een zwarte VW Golf GTE model 7. De motorkap van de auto had een opvallende deuk. (Zie foto) De auto is inmiddels aangetroffen.

De recherche komt graag in contact met iedereen die Mohamed na vrijdagochtend 14 juni nog gezien of gesproken heeft. Ook informatie over de auto horen we graag. Heb je die vanaf vrijdag 14 juni ergens gezien?

Alle scenario’s mogelijk
De politie is een (technisch) onderzoek gestart en in gesprek met familie en vrienden om Mohamed zo spoedig mogelijk op te sporen.

Heb je informatie over Mohamed?
Bel dan met 0900-8844, of met de gratis opsporingstiplijn op 0800-6070 of als u liever anoniem blijft met 0800-7000.