Dream4kids clubdag 2019 groot succes!

10/06

Foto: EHBO-winkel.nl

10/06

Foto: EHBO-winkel.nl

10/06

Foto: EHBO-winkel.nl

10/06

Foto: EHBO-winkel.nl

10/06

Foto: EHBO-winkel.nl

10/06

Foto: EHBO-winkel.nl

10/06

Foto: EHBO-winkel.nl

Landelijk – Zondag 9 juni, eerste Pinksterdag, was het zover. De jaarlijkse clubdag van Dream4kids vond plaats. Kinderen uit het hele land zijn afgereisd naar ‘Party Island’ waar zij een heerlijke dag hebben beleefd.

Alle droomkinderen, ouders/verzorgers, broertjes en zusjes zijn op deze dag uitgenodigd. De dag begon om 10:00, maar voor dit tijdstip waren er al velen aanwezig. Gedurende de gehele dag waren er veel activiteiten georganiseerd waar de kinderen aan deel konden nemen. Zo konden de kinderen verschillende workshops volgen zoals: cocktails maken, dans, djembé en DJ. Er was ook een knutselhoek, beautyhoek, graffiti spuiten, fotobooth, Archery tag, silent disco, Chill strand, kon iedereen een kijkje nemen in de ambulance, reanimeren en EHBO “leren” . Ook was er vertier op het water, de kinderen konden varen om een eiland heen. Er liepen over het terrein ook piraten rond en een vuurspuwer. Naast dit alles waren er ook speciale oudhollandse spelen waar de kinderen gouden munten kon verdienen.

De kinderen die zo een gouden munt verdiend hadden konden vervolgens op zoek gaan naar Jack Sparrow die zich “ergens” op het terrein zou moeten bevinden. Jack ging van de ene kant naar de andere kant en de kinderen waren ook druk op zoek. Jack heeft zich op verschillende plaatsen verstopt, zelfs in de ambulance waar hij pas na enige tijd gevonden werd. Diegene die Jack vonden konden hun munt inleveren en aan het einde van de dag volgde daarvoor een prijsuitreiking.

Er was een podium waar de gehele dag muziek werd gedraaid door DJ Kiddz, tussentijds vond er een “open podium” plaats en als afsluiter trad daar de Gebroeders Ko op! De hele dag werden de kinderen, hun ouders/verzorgers en broertjes en zusjes in de watten gelegd. Er was een speciale foodcorner waar men de gehele dag eten en drinken kon halen.

Wij van 112Nieuwsgroep zagen hoe goed dit deed voor alle bezoekers. Een dag als de clubdag van Dream4kids heeft zoveel waarde voor die kinderen die het zo goed kunnen gebruiken. Mede ook door het stralende weer kan de organisatie terug kijken op een zeer geslaagde dag. De dag was tot in de puntjes geregeld.

Dream4kids is een non-profit organisatie en kan steun gebruiken op verschillende manieren. Dit kan enerzijds door een donatie maar ook door je in te zetten als dreamchaser. Wil jij meer informatie over Dream4kids klik dan hier om naar hun website te gaan