68-jarige Loek Seijdel uit Hoogeveen vermist

Vermist sinds 18-3 vanuit Hoogeveen de 68-jarige Loek Seijdel.

Loek is voor het laatst gezien op maandag 18 maart 2019 in Hoogeveen, bij een bekende van hem. Meneer Seijdel kwam toen verward over en zag er onverzorgd uit. In het verleden is vaker melding gedaan waarbij meneer Seijdel verward was. Dit is ook waargenomen door politiemedewerkers. Meneer Seijdel is verward, depressief, slapeloos en kan rond dwalen. Meneer Seijdel heeft zijn woning verlaten met de urnen van zijn vader en moeder.

Het is onbekend in wat voor kleding hij vertrokken is. De politie denkt dat meneer Seijdel in zijn blauwe Seat Arosa (kenteken 04-GL-GK) is vertrokken. De achterbumper van die auto hing los en de achterbank lag vol met kleding.

De laatste informatie die de politie weet te achterhalen is dat meneer Seijdel in Duitsland is geweest en mogelijk op dit moment zich in Frankrijk bevindt.

Roepnaam: Loek
Naam: Loek Seijdel
Geboortedatum: 26-04-1950
Huidige leeftijd: 68
Lengte: 185-190 cm
Haarkleur: Grijs
Oogkleur: Blauw
Geslacht: Man

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.
Zaaknummer: 2019082911