36-jarige Leonie vermist vanuit Hengelo (OV) (update)

Update:

Goed nieuws! De politie meldt dat Leonie terecht is. Dank voor al uw hulp.

Vermist sinds 7-2 13:30 de 36-jarige Leonie. De politie spreekt van een zeer urgente vermissing.

Wij zijn sinds half twee vanmiddag op zoek naar de 36-jarige Leonie. Zij is in overspannen toestand vertrokken vanaf haar woning. Ze verplaatst zich in een zwarte Volkswagen Up voorzien van kenteken TB-956-D. De zijruiten en achterruiten van deze auto zijn geblindeerd met zwarte folie. Leonie is 1.62 meter lang, heeft een slank postuur, stijl lang bruin haar en draagt een zwarte bril. Ze droeg bij vertrek een zwarte jas (driekwart model) met donkerbruine bontkraag, licht wit blauwe spijkerbroek en zwarte schoenen.

Heeft u Leonie ergens gezien of weet u waar zij zich nu bevindt?Bel dan met 0900-8844.