Vermist 48 jarige man vanuit Tynaarlo (update)

Update:
De man is weer terecht. Dank voor uw hulp.

Vermist sinds 23-1 vanuit Tynaarlo een 48-jarige man, zie foto.

De man is woensdag 23 januari 2019 omstreeks 15.00 uur vertrokken vanuit Tynaarlo met zijn auto maar is daarna niet meer thuis gekomen. Het is geheel onduidelijk in welke omgeving de man zich zou kunnen ophouden. De familie maakt zich grote zorgen om de gezondheid van meneer.

Signalement van de man:
lengte 1.90 m., dun postuur, snor en brildragend, kort donker blond haar met kuifje, heeft inhammen, draagt blauwe spijkerbroek, grijze jas met capuchon tot aan de middel en grijze wandelschoenen.

De auto waarin de man is vertrokken is een beige kleurige Renault Megane met het kenteken 29KZD4. Heeft u de man of zijn auto gezien of heeft u andere informatie -m.b.t. deze vermissing dan kunt u contact opnemen met 0900 8844 of bij nood 112. Referentienummer 2019020558

De politie heeft op dit moment geen naam bekend gemaakt.