72-jarige Robert Huter uit Haren vermist

Vermist vanuit Haren sinds 29-12 de 72-jarige Robert Huter.

Robert is op 29 december 2018 om 09.45 uur vertrokken op een donkerrode damesfiets van het merk Batavus, de fiets heeft zwart grijze fietstassen. Hij zou volgens zijn vrouw gaan kijken naar een nieuwe fiets omdat recent een van hun fietsen was gestolen. Het is bekend dat de heer Huter op 29 december 2018 omstreeks 10:00 uur bij de Albert Heijn,Kerkstraat 27, 9751 BB in Haren is geweest. Hierna ontbreekt ieder spoor. Het is niets voor de heer Huter om zolang niets van zich te laten horen.

Signalement :
-blank
-175 cm
-normaal postuur
-grijs kort geknipt haar
– mogelijk brildragend
– stevige neus
-blauwe ogen

Kleding :
-groene jas
-spijkerbroek
-geruit overhemd met grijze trui
-bruine leren schoenen

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.