112Nieuwsgroep zet zich in voor stichting Dream4Kids

23/11

Foto: Dream4kids

112Nieuwsgroep is een groot nieuwsbrenger in heel Nederland, maar daarnaast zetten wij ons ook in voor goede doelen. 112Nieuwsgroep steunt al enkele lokale goede doelen, maar hier komt nu een landelijk goed doel bij. Wij gaan ons namelijk inzetten voor Dream4Kids! Dream4kids is gevestigd in Rosmalen en zet zich in voor kinderen uit het gehele land!

Dream4Kids

Dream4kids is een stichting die zich inzet om kinderen met een trauma een nieuwe, positieve start te bieden. Dream4Kids verzorgt unieke droomdagen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Deze droomdagen worden geboden wanneer het kind in een stabiele situatie verkeert en weer naar de toekomst kan kijken. Juist dan komt een droomdaghet beste tot zijn recht. Door de droomdag wordt de negatieve spiraal doorbroken en krijgt een kind weer de energie om in dromen te geloven.Dream4kids is niet zomaar een stichting. Kinderen, vrijwilligers en gezinnen blijven na een uitgekomen droom verbonden aan Dream4kids, door onder andere de jaarlijkse clubdag. Zo behoort een ieder tot de Dream4kids “Ohana” (familie).

Jij kunt het verschil maken!

Het goede werk van Dream4Kids mag niet ongezien blijven, vandaar dat 112Nieuwsgroep zich op verschillende manieren in gaat zetten voor deze fantastische stichting. Wij zijn echter niet de enige die Dream4Kids kan helpen, u ook! Dream4kids kan altijd vrijwilligers en donaties gebruiken. Jij kan helpen een droom werkelijkheid te maken! Dream4kids is zoals veel stichtingen afhankelijk van giften, baten en acties die bedrijven, verenigingen en scholen opzetten. Is het voor jou geen mogelijkheid om je vrijwillig in te zetten, maar wil je de stichting toch helpen en een hart onder de riem steken? Word dan donateur! Met jouw donatie maak je het mogelijk dat een getraumatiseerd kind een dag van zijn leven kan krijgen en weer met moed en kracht de toekomst ingaat. Klik hier om naar de donatiepagina te gaan van stichting Dream4kids en maak een droom mogelijk.

Ben jij enthousiast geworden en wil je meer weten over stichting Dream4kids, vrijwilliger worden, een actie opzetten of Dreamchaser worden klik dan hier om naar de website van Dream4kids te gaan.