Vermist

  • Geslacht: Vrouw
  • Leeftijd: 13 jaar
  • Postuur: Slank postuur

13-jarige Esmee Wiersma (update)

Update:
De politie meldt dat Esmee weer terecht is. Dank voor uw hulp.

De politie in Heerlen is op zoek naar de 13-jarige Esmee Wiersma.

Esmee heeft op zondag 28 oktober 2018, omstreeks 20:00 uur, de woning van haar moeder verlaten om met de bus naar de Heerlerbaan in Heerlen te gaan. Vanaf dat moment is Esmee spoorloos.

Signalement:
– Vrouw
– 13 jaar oud
– Slank postuur
– Blanke huidskleur
– Half lang donkerbruin haar
– Mogelijk brildragend
– Donkergrijze broek
– Zwarte parka met bontkraag
– Witte Fila schoenen

Esmee is niet in het bezit van een telefoon.

Heeft u informatie over de vermissing? Neemt u dan contact op met de politie op 0900-8844
Registratienummer 2018164874

Vermist

12-jarige Denise Rutten uit Denenkamp vermist

Vermist sinds 15-11 vanuit Denekamp de 12-jarige Denise Rutten. Denise is vanmorgen op een groene mountainbike weggefietst bij de instelling waar ze verblijft. Ze heeft een verstandelijke beperking en kan waarschijnlijk de weg terug niet vinden. Denise is gekleed in een zwarte jas met bontkraag langs de muts, zwartgrijze broek en zwarte paardrijlaarzen. Naam: Denise Rutten Geboortedatum: 06-01-2006 Huidige leeftijd: 12 Lengte: 175 cm Haarkleur: Donkerblond Geslacht: Vrouw Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Zaaknummer: 2018516595

Lees verder...
17-jarige Willy Ligthart vanuit Santpoort-Noord vermist

Vermist sinds 2-11 vanuit Santpoort-Noord de 17-jarige Willy Ligthart Willy is voor het laatst gezien in Santpoort-Noord. Hij verblijft mogelijk in Amsterdam.Hij heeft een slank postuur en was gekleed in een zwarte broek, zwart/grijze trui en een zwarte jas met capuchon. Naam:Willy Ligthart Geboortedatum: 24-07-2001 Huidige leeftijd: 17 Lengte: 190 cm Haarkleur: Donkerbruin Oogkleur: Bruin Geslacht: Man Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Zaaknummer: 2018212187

Lees verder...
76-jarige Dirkje Bruinzeel uit Dalen vermist (update)

Update: De politie meldt dat Dirkje weer terecht is . Dank allen voor uw hulp. Vermist sinds 13-11 vanuit Dalen de 76-jarige Dirkje Bruinzeel. Mevrouw Bruinzeel zou op de fiets naar een vriendin in Emmen gaan. Daar is ze niet aangekomen. Naam: Dirkje Bruinzeel Geboortedatum: 22-12-1941 Huidige leeftijd: 76 Lengte: 165 cm Haarkleur: Lang grijs haar Oogkleur: Bruin Geslacht: Vrouw Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Zaaknummer: 2018299646

Lees verder...
39-jarige Harold van Aar uit Boxmeer vermist

Vermist sinds 10-11 vanuit Boxmeer de 39-jarige Harold van Aar. Hij is in een personenauto, grijze Kia Rio, voorzien van het kenteken 73-RH-SJ vertrokken. Signalement: Blanke man 39 jaar oud, fors postuur, donker blond gemillimeterd haar, grijs/groene ogen. Hij droeg een donkere blauwe spijkerbroek, een t-shirt met korte mouw (onbekend welke kleur) zwarte sportschoenen. Ziet u Harold of zijn voertuig? Neem dan direct contact meop met de politie via 0900-8844

Lees verder...
14-jarige Duc Ngo vanuit Cadier en Keer vermist

Vermist vanuit Cadier en Keer sinds 29-10 de 14-jarige Duc Ngo. Duc is vanaf Cadier en Keer vertrokken op een Blauwe damesfiets Batavus “holiday’. Hij droeg een zwarte trui met daarop het logo “unknown”, zwarte broek, zwarte Nike schoenen en een zwarte rugzak met daarop twee witte strepen. Naam: Duc Ngo Geboortedatum:27-11-2003 Huidige leeftijd: 14 Lengte: 170 cm Haarkleur: zwart Oogkleur: bruin Geslacht:man Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Zaaknummer: 2018165395

Lees verder...
Bekijk alle
vermissingen
Tips banner

Landelijk nieuws

Actiegroep kondigt demonstratie officieel aan bij gemeente

Actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) kondigen eerder al aan te gaan demonstreren in meerdere gemeentes waaronder Maassluis. Vandaag heeft de actiegroep zich officieel aangemeld bij de gemeente Maassluis met de mededeling dat zij gaan demonstreren tijdens de intocht. Burgemeester Haan heeft een aanwijzingsbesluit ondertekend. Hier staan een aantal voorwaarden waaraan demonstranten moeten voldoen. Zo moeten de demonstranten binnen een aangewezen vak blijven, mogen zij niet lopend demonstreren en het gebruik van geluidsapparatuur is niet toegestaan. Een woordvoerder laat aan de WOS het volgende weten: "We zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat kinderen geen hinder van de demonstratie zullen ondervinden. Het is daarom ook dat de gemeente ingaat op de kennisgeving. Hierdoor kan de gemeente glashelder de voorwaarden voor demonstratie vastleggen.". Wanneer een demonstratie gehouden wil worden, moet dit minimaal 72 uur van te voren worden aangekondigd bij de gemeente. Dit is dus op tijd gebeurd door de actiegroep. Aldus de WOS.

Lees verder...
Onderzoek naar betrokkenheid man bij misdrijf Van Leeuwenhoekstraat

Enschede - De politie heeft dinsdagavond twee mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het misdrijf aan de Van Leeuwenhoekstraat in Enschede eerder die dag waarbij vier personen om het leven zijn gebracht. De arrestaties hadden plaats in de omgeving van Dordrecht. Een van de twee verdachten is inmiddels in vrijheid gesteld. Hij is geen verdachte meer. Van betrokkenheid bij het misdrijf aan de Van Leeuwenhoekstraat is niets gebleken. De andere verdachte, een 26-jarige man uit Enschede, zit nog vast. Morgen (vrijdag 16 november) wordt besloten of hij zal worden voorgeleid bij de rechter-commissaris, of dat zijn inverzekeringstelling door de rechter-commissaris zal worden getoetst en daarna verlengd. In het onderzoek naar de dood van de vier mannen heeft de politie gisteren (woensdag 14 november) meerdere panden doorzocht in Enschede en Hengelo. Tijdens deze doorzoekingen zijn geen personen aangehouden. Weet u meer? Het rechercheteam wil heel graag in contact komen met getuigen of mensen die meer weten over dit ernstige misdrijf. Zij kunnen contact opnemen met de (gratis) opsporingstiplijn 0800 6070, het politienummer 0900 8844 of anoniem bellen met 0800 7000.

Lees verder...
12-jarige Denise Rutten uit Denenkamp vermist

Vermist sinds 15-11 vanuit Denekamp de 12-jarige Denise Rutten. Denise is vanmorgen op een groene mountainbike weggefietst bij de instelling waar ze verblijft. Ze heeft een verstandelijke beperking en kan waarschijnlijk de weg terug niet vinden. Denise is gekleed in een zwarte jas met bontkraag langs de muts, zwartgrijze broek en zwarte paardrijlaarzen. Naam: Denise Rutten Geboortedatum: 06-01-2006 Huidige leeftijd: 12 Lengte: 175 cm Haarkleur: Donkerblond Geslacht: Vrouw Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Zaaknummer: 2018516595

Lees verder...
Een massa illegaal vuurwerk

Vijfhuizen - Vandaag heeft de politie vier mannen aangehouden. Zij waren in het bezit van meer dan tienduizend (10.000) kilo zwaar illegaal vuurwerk. Na een anonieme tip heeft de politie in een loods meer dan 10.000 kilo zwaar illegaal vuurwerk gevonden in een loods aan Vijfhuizerdijk in Vijfhuizen. Er zijn hierbij vier mannen aangehouden, zij zijn woonachtig in Haarlem en zijn tussen de 25-45 jaar oud. De politie heeft het vuurwerk weg gehaald, hier moesten wel twee vrachtwagens aan te pas komen. Ook voert de politie nog een viertal huiszoekingen uit in Haarlem. De resultaten van deze zoekingen zijn nog niet bekend.

Lees verder...
Arrestatie in zaak beroving op het Karrespoor

Amersfoort - Op 16 juli werd op het Karrespoor een man beroofd van zijn scooter en zijn geld. Na politieonderzoek is op 14 november een 19-jarige Amersfoorter aangehouden. Deze zal morgen worden voorgeleid. Wat was er gebeurd? Op maandagmiddag 16 juli is een 50-jarige man uit Amersfoort onder bedreiging van een vuurwapen beroofd. De twee verdachten gingen er vervolgens vandoor met een geldbedrag en de scooter van het slachtoffer. Hierbij is één van hen op de kruising Albert Schweitzersingel/ Zijderupsvlinder gebotst met een vrouw op een fiets. Arrestatie Op basis van politieonderzoek is nu 1 verdachte aangehouden. Het betreft een 19-jarige man uit Amersfoort. Morgen zal hij worden voorgeleid. Het onderzoek naar de mede-verdachte wordt doorgezet.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws