Vermist

  • Geslacht: Vrouw
  • Leeftijd: 13
  • Postuur: fors
  • Kleding: stretchjurk, zwarte of blauwe gympen

13-jarige Daisy Pieters vanuit Amsterdam vermist (update)

Update:

De politie meldt dat Daisy terecht is. Dank allen voor uw hulp.

Vermist sinds 1-7 vanuit Amster de 13-jarige Daisy Pieters

Daisy is voor het laatst gezien in Amsterdam west.

De vermiste heeft een fors postuur, een donkere huidskleur, droeg bij de vermissing een stretchjurk strak om haar lichaam, zwarte of blauwe gympen.

Naam: Daisy Pieters
Geboortedatum: 07-11-2004
Huidige leeftijd: 13
Lengte: 165 cm
Haarkleur: Zwart
Oogkleur: Bruin
Geslacht: Vrouw

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Vermist

46-jarige Peter Brinxma uit Roermond vermist

Vermist sinds 12-7 vanuit Roermond de 46-jarige Peter Brinxma Op 12 juli is Peter Brinxma voor het laatst gezien bij een tankstation aan de Maasbrug te Roermond.Hij maakt vermoedelijk gebruik van een blauwe Citroên Berlingo met kenteken 44-BJ-JB Naam: Peter Brinxma Geboortedatum: 22-06-1972 Huidige leeftijd: 46 Lengte: 192 cm Haarkleur: Donkerbruin Oogkleur: Bruin Geslacht: Man

Lees verder...
36-jarige Magalie Burke vanuit Rotterdam vermist

Vermist sinds 8-7 vanuit Rotterdam de 36-jarige Magalie Burke Magalie is weggelopen vanaf huis. Ze heeft dringend medicatie nodig. Haar signalement toen ze vertrok: -Donkere getinte huidskleur -Kort zwart kroes haar -Stevig postuur -Bruine jurk met hierop rood/oranje bloemen -Zwarte hoed op haar hoofd. Geboortedatum: 12-10-1981 Huidige leeftijd: 36 Lengte: 175 cm Haarkleur: Zwart Oogkleur: Bruin Geslacht: Vrouw

Lees verder...
25-jarige Oleh Mudrak vanuit Leeuwarden vermist

Vermist sinds 8-7 vanuit Leeuwarden de 25-jarige Oleh Mudrak. Oleh is voor het laatst gezien in Leeuwarden, mogelijk in Hemelum. Kledingsignalement: Grijsbruine zomerjas van gladde stof. Wit t-shirt met verschillende kleurenprint. Donkerblauwe spijkerbroek. Bruingrijze sneakers. Witte zool. Hij heeft een zwarte rugzak en een zwart/paars kleurige sporttas meegenomen. In de rugzak zit vermoedelijk zijn laptop, merk Lenovo. Naam: Oleh Mudrak Geboortedatum: 21-02-1993 Huidige leeftijd: 25 Lengte: 185 cm Haarkleur: Donkerbruin Oogkleur: Bruin Geslacht: Man

Lees verder...
14-jarige Michelle Gielens uit Zeist vermist

Vermist sinds 24-6 vanuit Zeist de 14-jarige Michelle Gielens Michelle is op 24-06-2018, omstreeks 21.00 uur, vanuit huis vertrokken naar Zeist. Daar is zij niet aangekomen en sindsdien is ze vermist. Zij is voor het laatst gezien in Amsterdam op 28 juni. Zij is gekleed in een zwart jurkje, draagt rode slippers van het merk Adidas en een rood vest met opschrift Marokko. Zij heeft een grote zwarte reistas met kleding bij zich. Opschrift van de tas merk BOB BAYER. Naam: Michelle Gielens Geboortedatum: 19-02-2004 Huidige leeftijd: 14 Lengte: 170 cm Haarkleur: Donkerbruin Oogkleur: Bruin Geslacht: Vrouw Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Lees verder...
13-jarige Daisy Pieters vanuit Amsterdam vermist (update)

Update: De politie meldt dat Daisy terecht is. Dank allen voor uw hulp. Vermist sinds 1-7 vanuit Amster de 13-jarige Daisy Pieters Daisy is voor het laatst gezien in Amsterdam west. De vermiste heeft een fors postuur, een donkere huidskleur, droeg bij de vermissing een stretchjurk strak om haar lichaam, zwarte of blauwe gympen. Naam: Daisy Pieters Geboortedatum: 07-11-2004 Huidige leeftijd: 13 Lengte: 165 cm Haarkleur: Zwart Oogkleur: Bruin Geslacht: Vrouw Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Lees verder...
Bekijk alle
vermissingen
Tips banner

Landelijk nieuws

Brand in houtopslag achter woning in Echteld.

Echteld - Op zondag 15 juli is de brandweer met spoed uitgerukt voor een woningbrand op de meersteeg in Echteld. Eenmaal terplaatse bleek het niet te gaan om een woning maar om een houtopslag dicht achter de woning. De brandeeer is direct begonnen met koelen van het riettedak van de woning. Daarna hebben ze de brand geblust in de houtopslag. Ook stond in de houtopslag een kleine zitmaaier. Deze hebbenze helaas niet meer kunnen redde. Mogelijk is de oorzaak een raam geweest het zogeheete vergrootglas effect, dit is alleen niet meer te bevestigen.

Lees verder...
Brand in loods aan de Klim

Drachten - Zondagochtend is er rond 7:00 brand uitgebroken in een loods achter een woning aan De Klim. Er werd door de brandweer al snel opgeschaald naar grote brand. Meerdere eenheden van de brandweer waren snel ter plaatse en er kon voorkomen worden dat het vuur oversloeg naar de woning. Even na achten kon het sein 'brand meester' worden gegeven. Er werd geadviseerd om ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te schakelen. Er is niemand gewond geraakt. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Lees verder...
Brandweer rukt uit voor brandende motor in Beekbergen

Beekbergen - Zaterdagmiddag rukte de brandweer groots uit nadat een motor vlam vatte op de Oude Arnhemseweg tussen Beekbergen en de Woeste Hoeve. De meldkamer schaalde snel op naar het sein 'middelbrand' waarop ook brandweer Hoenderloo, Apeldoorn Zuid en de OvD ter plaatse kwamen. Dit had te maken omdat door de droogte de berm ook vlam kon vatte. De brandweer uit Beekbergen had het vuur snel onder controle en kon het zelf af, overige eenheden gingen dan ook retour. De motorrijder raakte wonder boven wonder niet gewond. De motor is volledig uitgebrand en wordt door een berger opgehaald. Door de brand is het wegdek zwaar beschadigd. Er zitten een paar grote gaten in het asfalt van een paar centimeter diep. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Lees verder...
Politie houdt twee mannen aan na zware mishandeling

Eindhoven - Vannacht rond half 6 ontstond op het Stratumseind in Eindhoven een ruzie tussen een groep personen die uitmondde in een vechtpartij. Aanleiding voor de ruzie is nog onduidelijk. Bij de vechtpartij zijn diverse zware mishandelingen gepleegd. Twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Een man van 28 jaar uit Eindhoven is in het ziekenhuis behandeld aan onder meer een gebroken jukbeen en verschillende schaafwonden en blauwe plekken. Het tweede slachtoffer is een 30 jarige man uit Eindhoven. Beide mannen zijn inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. Getuigenoproep De politie heeft twee verdachten aangehouden, een 27 jarige man uit Boxtel en een 18 jarige man uit Enschede. Zij zijn inmiddels in verzekering gesteld. De mishandeling is vastgelegd op camera’s. Desondanks zoekt de politie naar getuigen. Heeft u ook iets gezien? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de politie op 0900-8844. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Lees verder...
Steekincident Almere

Almere - Voor een woning aan de Titostraat is zaterdagochtend 14 juli een man gewond geraakt bij een steekincident. Een verdachte is aangehouden. Iets voor 08.00 uur ziet een voorbijganger een gewonde man bij een bushokje aan de Clementceaustraat en belt 112. Agenten komen ter plaatse en zien het slachtoffer. Dit is een 34-jarige man. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Verdachte aangehouden Er wordt direct een onderzoek ingesteld en dit leidt naar een woning aan de Titostraat. Mogelijk is het incident voor deze woning begonnen. Een verdachte is aangehouden. Dat is een 57-jarige man uit Almere. Zijn betrokkenheid bij het steekincident wordt onderzocht.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws