Vermist

  • Geslacht: Man
  • Leeftijd: 28
  • Kleding: blouse met opgerolde mouwen en een spijkerbroek
  • Bijzonderheden: tongpiercing en piercings in zijn oren (zwarte tunnels)

28-jarige James Walker uit Bos en Lommer vermist (update)

Update:

James is overleden gevonden. Wij wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit grote verlies. Dank voor allen die naar hem uitkeken.

Vermist sinds 27-5 vanuit Bos en Lommer de 28-jarige James Walker.

James is zondag 27 mei vertrokken vanaf zijn woning in Bos en Lommer. Hij is bekend met depressies en om die reden is er zorg over zijn welzijn.

James heeft donkerblond haar en draagt dit in een zij scheiding. Hij heeft een tongpiercing en piercings in zijn oren (zwarte tunnels). Voor zover bekend droeg hij een blouse met opgerolde mouwen en een spijkerbroek. James heeft altijd iets in de kleur roze bij zich.

Voornaam: James
Naam: Walker
Geboortedatum: 05-05-1990
Huidige leeftijd: 28
Lengte: 1.70 – 1.75
Haarkleur: Donkerblond
Geslacht: Man

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

If you have any information on the whereabouts of this missing person, please contact the police at 0800-6070. From outside the Netherlands, please dial: +31793459876.

Vermist

17-jarige Noël van Diest vermist

Vermist sinds 15-6 de 17-jarige Noël van Diest. Noël heeft zijn medicatie niet bij zich. Noël wordt vanaf zijn woonadres vermist. Hij heeft pdd-nos en ADHD. Hij gebruikt medicatie hiervoor, maar heeft deze niet mee.Hij droeg vermoedelijk een spijkerbroek met gaten en een zwart trainingsjack met daaronder zwarte schoenen. Noël is brildragend of draagt lenzen. Naam: Noël Thor Killian van Diest Geboortedatum: 05-09-2000 Huidige leeftijd: 17 Lengte: 175 cm Haarkleur: Bruin Oogkleur: Blauw Geslacht: Man Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Zaaknummer: 2018114741

Lees verder...
23-jarige Revanth Reddy Dornadula uit Amsterdam vermist

Sinds 19 april vermist vanuit Amsterdam de 23-jarige Revanth Reddy Dornadula uit Amsterdam. Vanaf 19 april 2018 heeft de familie geen contact meer met hun zoon. Vader maakt zich ernstige zorgen. Vader heeft daarom zijn zoon als vermist opgegeven. Voor de datum 20 april 2018 had Revanth Reddy een vliegticket geboekt vanaf Rome/ Italie naar Amsterdam/ Nederland. Revanth Reddy is/ was in een labiele mentale toestand en is daarvoor in behandeling bij een psychiater. Hij gebruikt voor zijn verwardheid meerdere medicatie. Hij heeft geen geldtransacties gedaan en zijn telefoon staat uit. Hieronder vindt u meer informatie over Revanth Reddy: Naam:Revanth Reddy Dornadula Geboortedatum:14-09-1994 Huidige leeftijd:23 Lengte:1.85 cm Haarkleur:Zwart Oogkleur:Zwart/bruin Geslacht:Man Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 Zaaknummer: 2018113862

Lees verder...
31-jarige Jorge Ricardo Alves Feitoza uit Amsterdam vermist

Vermist sinds 1 mei 2018 , de 31-jarige Jorge Ricardo Aves Feitoza uit Amsterdam. Jorge is op 1 mei met de Toyota Prius van zijn vader, voorzien van het kenteken NF-895-T, in verwarde toestand verdwenen. Hieronder vindt u meer informatie over Jorge: Naam: Jorge Ricardo Alves Feitoza Geboortedatum: 06-05-1987 Huidige leeftijd: 31 Lengte: 1.72 Haarkleur: Zwart Oogkleur: Bruin Geslacht: Man Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Zaaknummer 2018113300

Lees verder...
14-jarige Cynthia Zuidema uit Warfstermolen vermist (update)

Update: Cynthia is weer terecht meldt de politie. Dank voor al uw hulp. Vermist sinds 14 juni 2018, de 14-jarige Cynthia Zuidema uit Warfstermolen. Cynthia is voor het laatst gezien op donderdag 14 juni in Grijpskerk. Mogelijk is ze daar op de trein gestapt. Weet iemand waar ze nu is of heeft iemand haar gezien? Neemt u dan contact op met de politie Noordoost Friesland op 0900-8844.

Lees verder...
61-jarige Ebere Okafor uit Nieuwegein vermist (Update)

Update: Goed nieuws, de politie heeft laten weten dat Ebere Okafor terecht is! Vermist sinds 1 juni , de 61-jarige Ebere Okafor uit Nieuwegein. Meneer Okafor is weggelopen uit een zorginstelling. Hij heeft dringend medicatie nodig. Zwerft vermoedelijk over straat. Hij is gekleed in een grijze colbert en blauwe spijkerbroek. Hij spreekt slecht Nederlands, wel goed Engels. Hieronder vindt u meer informatie over Ebere Okafor: Geboortedatum:31-08-1956 Huidige leeftijd:61 Lengte:170 cm Haarkleur:Zwart Oogkleur:Onbekend Geslacht:Man Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Zaaknummer 2018154589

Lees verder...
Bekijk alle
vermissingen
Tips banner

Landelijk nieuws

Brandweer sluit Haven van Maassluis af na olielek in Rotterdam

Op zaterdagavond 23 juni heeft de gezamenlijke brandweer uit de Botlek de Haven van Maassluis afgesloten met een zogenaamde olieboom. Vanuit een container werd een tientallen meters lang oliescherm het water in gesleept. Een klein bootje assisteerde hierbij. Gesloten worden de buitenhaven van Vlaardingen, de jachthaven van Schiedam, buitenhaven van Schiedam, haven van Maasluis, de jachthaven van Hoogvliet, de Veerhaven in Rotterdam, de jachthaven van Rhoon en de haven van Rhoon. In Maassluis zijn de sluizen vanaf de Buitenhaven gesloten, zodat het vervuilde water niet naar binnen kan stromen. Hoe lang de haven dicht blijft, is niet bekend. De aanleiding voor de afsluiting is een eerder olielek bij een ongeval met een zeeschip in Rotterdam. Het scheepvaartverkeer kan de haven van Maassluis niet in- en uitvaren. Bekijk hier de video.

Lees verder...
Politie zoekt eigenaren fietsen

Lelystad - De politie zoekt eigenaren van de fietsen op de foto's. De fietsen zijn onder verdachte omstandigheden aangetroffen en in beslag genomen. Er zijn geen aangiftes te matchen met de fietsen, mogelijk hebben de eigenaren nog geen aangifte gedaan.Herkent u uw fiets neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Referentienummer: PL0900-2018173980.

Lees verder...
Herkent u de daders?

Lelystad - De politie is op zoek naar de identiteit van de daders van een plofkraak op een ING pinautomaat in winkelcentrum De Botter. De plofkraak vond plaats op 15 december 2017. De recherche is druk met het onderzoek en heeft deze foto's vrijgegeven. Herkent u de daders neem dan contact op met de districtsrecherche in Lelystad via 0900-8844 of email drnoord@flevoland.politie.nl met onderwerp plofkraak.

Lees verder...
Aanhoudingen inzake drugs in trein en op stations

Arnhem - De politie heeft vrijdagavond samen met de NS een grote controle gehouden op het spoor tussen Arnhem en Nijmegen. In totaal zijn er 9 personen aangehouden. De controles vonden plaats op het perron en in de treinen op het traject Arnhem-Nijmegen en Arnhem-Emmerik. Er zijn door de politie 9 personen aangehouden, de meeste waren in het bezit van meer dan 5 gram drugs. Volgens de politie werd er opvallend veel coke en ketamine aangetroffen. Daarnaast zijn er 11 mensen betrapt op zwartrijden,is een man beboet voor wildplassen, een man beboet voor alcohol nuttigen in de trein en een persoon kreeg een bekeuring voor het van zich afgooien van afval. De Duitse politie hield in de trein vlak voor de grens 16 mensen aan. Ook hier was de reden het in bezit hebben van drugs. De politie is van plan vaker te controleren in treinen en op treinstations.

Lees verder...
Veel aanhoudingen inzake drugs bij controle op stations en in treinen

Nijmegen - De politie heeft vrijdagavond samen met de NS een grote controle gehouden op het spoor tussen Nijmegen en Arnhem. In totaal zijn er 9 personen aangehouden. De controles vonden plaats op het perron en in de treinen op het traject Arnhem-Nijmegen en Arnhem-Emmerik. Er zijn door de politie 9 personen aangehouden, de meeste waren in het bezit van meer dan 5 gram drugs. Volgens de politie werd er opvallend veel coke en ketamine aangetroffen. Daarnaast zijn er 11 mensen betrapt op zwartrijden,is een man beboet voor wildplassen, een man beboet voor alcohol nuttigen in de trein en een persoon kreeg een bekeuring voor het van zich afgooien van afval. De Duitse politie hield in de trein vlak voor de grens 16 mensen aan. Ook hier was de reden het in bezit hebben van drugs. De politie is van plan vaker te controleren in treinen en op treinstations.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws