17-jarige Chayton Sittrop vanuit Lunteren vermist

Vermist sinds 10-4 vanuit Lunteren de 17-jarige Chayton Sittrop.

Hieronder vindt u meer informatie over Chayton:

Chayton is vertrokken op 10 april rond 13.00 uur vanuit de instelling in Lunteren. Chayton is een lange slanke jongen met een lichtgetinte huidskleur. Op de dag dat Chayton vertrok droeg hij een zwarte broek en een zwart kort jack.

Naam: Chayton Sittrop
Geboortedatum: 25-07-2000
Huidige leeftijd: 17
Lengte: 180 cm
Haarkleur: Bruin
Oogkleur: Bruin
Geslacht: Man

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.
Zaaknummer: 2018167700

Vermist

17-jarige Joy uit Rotterdam vermist (update)

Update Dankzij intensief speurwerk is de 17-jarige Joy uit Rotterdam elders in Nederland teruggevonden. De politie gaat met haar in gesprek om te kijken welke hulp zij nodig heeft. Dank voor het delen van het bericht en uitkijken naar haar. Joy vertrok donderdagavond 17 mei vanuit Rotterdam Kralingen en ging naar een vriend in Maassluis. Vrijdagmiddag 18 mei tussen 15.30 en 17.00 uur had zij nog contact met haar moeder, toen was ze al niet meer in Maassluis. Ze wilde niet laten weten waar ze wel was, en daarna stopt het contact. Wie weet waar Joy is? Haar familie en de politie zijn erg ongerust. De politie doet onderzoek, maar kan je hulp goed gebruiken. Heb je Joy sinds vrijdag nog gezien of gesproken of weet je waar ze nu is? Bel 0900-8844. Anoniem kan ook, bel dan 0800-7000.

Lees verder...
47-jarige Wilma van der Steen uit Den-Haag vermist

Vermist sinds 7 mei 2018, de 47-jarige Wilma van der Steen uit Den-Haag. Op maandag 7 mei 2018, omstreeks 06.00 uur is gezien dat Wilma vanaf haar woning aan de Puccinistraat te Den Haag in onbekende richting is weggefietst. Daarna is niets meer van haar vernomen. Hieronder vindt u meer informatie over Wilma: Naam: Wilma van der Steen Geboortedatum: 11-04-1971 Huidige leeftijd: 47 Lengte: 1.72 cm Haarkleur: Donkerblond Oogkleur: Blauw/groen Geslacht: Vrouw Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Zaaknummer: 2018120885

Lees verder...
55-jarige Jos Brech uit Veendam vermist

Vermist sinds 21-02-2018, de 55-jarige Jos Brech uit Veendam. Jos is op datum van vermissing een reis gaan maken door het natuurgebied Vogezen in Frankrijk. De reis zou ongeveer 3 weken gaan duren. Na het moment van vertrek is niets meer van Jos vernomen. Hieronder vindt u meer gegevens over Jos. Naam: Jos Brech Geboortedatum: 29-10-1962 Huidige leeftijd: 55 Lengte: Onbekend Haarkleur: Donkerbruin Oogkleur: Bruin Geslacht: Man Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Zaaknummer: 2018085727

Lees verder...
5-jarige Deimante Zasytyte uit Maastricht vermist (Update)

Update: De 5-jarige Deimante Zasytyte uit Maastricht wordt niet langer vermist. De politie heeft informatie dat ze samen met haar moeder op dit moment verblijft bij familie in Litouwen. Er is op dit moment geen enkele aanwijzing dat het meisje in gevaar verkeert. In samenwerking met partnerorganisaties zoals het Openbaar Ministerie en Bureau Jeugdzorg is de politie bezig om via de lokale autoriteiten met de familie in contact te komen. Het OM Limburg richt zich op het strafrechtelijke deel, het onttrekken aan het wettelijk en bevoegd gezag. Bureau Jeugdzorg richt zich op de zorg voor het meisje. De politie bedankt iedereen voor het delen van het bericht. Sinds 13 mei 2018 wordt de 5-jarige Deimante Zasytyte vermist vanuit Maastricht. Deimante is bij haar pleegmoeder weggehaald door haar Litouwse biologische moeder. Ze zijn met een verder onbekende zilverkleurig auto vertrokken. Deimante heeft een licht gebruinde huid. Gegevens Voornaam: Deimante Naam: Zasytyte Geboortedatum: 09-02-2013 Huidige leeftijd: 5 Lengte: 1.20 meter Haarkleur: zwart Oogkleur: bruin Geslacht: vrouw Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Lees verder...
36-jarige Sebastiaan van den Haak uit Haarlem vermist Update)

Update: Sebastiaan is terecht. Bedankt voor het delen. Vermist sinds 7-5 vanuit Haarlem de 36-jarige Sebastiaan van den Haak Hieronder vindt u meer informatie: Sebastiaan droeg een lichtblauwe spijkerbroek met een gat op de plek van de knie. Lichtgrijze Nike Airmax. Onbekend wat voor bovenkleding. Geen sieraden, bril, gezichtsbeharing. Tatoeages: eekhoorn van de tekenfilm Ice Age op een kuit, familiewapen op een schouder, draak op een bovenarm, Magere Hein en doodshoofd op andere bovenarm. Voor het laatst bij zijn huis in Haarlem gezien. Sebastiaan is mogelijk op fiets vertrokken. Heeft 7 mei bij de Deka in Haarlem gepind om 08.53 uur. Heeft 7 mei bij Super de Vliet in Leimuiden gepind om 15.00 uur. Heeft 8 mei om 12.23 uur gepind bij Super de Vliet in Leimuiden. Naam: Sebastiaan van den Haak Geboortedatum: 22-10-1981 Huidige leeftijd: 36 Lengte:174cm Haarkleur: Donkerblond Geslacht: Man Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 Zaaknummer: 2018084356

Lees verder...
Bekijk alle
vermissingen
Tips banner

Landelijk nieuws

Ongeval met twee auto's bij spoorwegovergang Vierpaardjes in Venlo.

Venlo - Vrijdagmiddag rond 15.30 uur zijn op de Vierpaardjes in Venlo twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de spoorwegovergang . Bestuurders zijn ter plaatse door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis . . De toedracht van het ongeval is niet bekend .

Lees verder...
Auto volledig uitgebrand in Roermond .

Roermond - Vrijdag in de vroege ochtend omstreeks 5.30 uur is een auto aan de Gebroek in Roermond volledig uitgebrand , naast het voertuig stond een bromfiets , ook deze is in vlammen opgegaan . Er is niemand gewond geraakt . Een woning heeft door de vuur en hitte ruitschade en schade aan dakgoot opgelopen . Waardoor de brand kon ontstaan is niet bekend . De politie is een onderzoek naar de toedracht gestart .  

Lees verder...
Verdachte van auto-inbraak aangehouden dankzij alerte buurtbewoners

Op donderdagmiddag 24 mei kreeg de politie een melding van een auto-inbraak aan de Mozartlaan in Maassluis. Direct ging de politie ter plaatse om eventuele daders nog in de kraag te kunnen vatten. Vlak na de inbraak werd er niemand meer aangehouden door de politie. Alerte buurtbewoners hadden goeden en bruikbare informatie voor de politie. Dit zorgde ervoor dat de politie de verdachte op donderdagavond alsnog kon aanhouden. Het voertuig had schade aan onder andere het raam. Of de dader ook buit heeft gemaakt, is niet bekend.

Lees verder...
Autoinbraak in de Malvert

Nijmegen - Afgelopen nacht is de politie rond 3:00 gealarmeerd voor een heterdaad autoinbraak aan de 60e straat van de Malvert. De inbraak werd gepleegd in een Ford Ka. Door een goede omschrijving van de melder kon er op basis van het signalement een verdachte in de wijk worden aangehouden. Een tweede verdachte werd als laatste gezien in de 32e straat en kon ontkomen. Heeft u iets gezien of gehoord neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Lees verder...
Vrouw beroofd op de Holpijpstraat

Arnhem - Donderdag aan het begin van de middag is een oudere vrouw beroofd op de Holpijpstraat beroofd door twee meiden. De politie stuurde een Burgernetbericht uit om de daders te pakken te krijgen. De daders vluchtten in de richting van de Herminiumstraat. De politie laat weten dat de verdachten tussen de 15 en 20 jaar oud zijn. Ze droegen beiden een knot in het haar en zouden van Surinaamse afkomst zijn. Heeft u iets gezien of gehoord neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws