De nieuwsgroep
voor Nederland!

25-Jarige Anne Faber vermist vanuit Utrecht (update)


Update:
Zojuist heeft er een persconferentie plaatsgevonden inzake de vermissing van Anne Faber. Vandaag werd er op een speciale plaats in Zeewolde gezocht. Hier is het lichaam van Anne aangetroffen in het gebied rondom het Nuldepad. Wij wensen alle familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte.

De 25-Jarige Anne Faber wordt sinds 29-9 vermist vanuit Utrecht.
Anne is op 29-09-2017 weggegaan op een zwarte Opoefiets met voorop een rekje. Omstreeks 19.00u verstuurt zij nog een selfie vanuit Hollandsche Rading. Sindsdien ontbreekt elk spoor.
Zij heeft op haar kin een moedervlekje. In één oor 2 oorbellen, 1 goudkleurig knopje en één ringvormige, In haar rechteroor een zelfde ringvormige. Zij droeg een donkergroene driekwart regenjas met capuchon.

Vermist


Landelijk Nieuws


test